FRI FRAKT INOM SVERIGE NÄR DU HANDLAR FÖR MER ÄN 500 KR / 1000 KR I EU

 

 

Madara More, grundare av Wooly Organic är mamman till två små söner Henry & Daniel som fångar magin i barndomen genom att leva vilda och rena. Du vet redan att många saker tillsammans med barn hittar en väg in i våra hem. Men 90-talets hem som är fullt av polyesterpulser och plast är över. Jag strävar alltid efter de bästa sakerna för mina barn - naturliga material, god kvalitet, modern design och tillverkad i etisk miljö. Wooly Organic är mitt tredje barn väckt med passion och starka värden i åtanke - Go Green, Love Design och Stay Local.

Wooly Organic, som grundades i Liepaja - den lettiska staden Wind nära Östersjön, produceras lokalt i en hemtagen fabrik av högt kvalificerade, harmoniskt anställda glada arbetare. För materialförsörjningskedjan väljer vi endast pålitliga europeiska tillverkare att hålla sig så lokala som möjligt från tråd till förpackning.

Alla material är naturliga. 100% organiska tyger - Fri från skadliga toxiner, färgämnen eller bekämpningsmedel. Fyllning - 100% majsfiber - naturligt hypoallergen och anti-bakteriell

Wooly Organic erbjuder moderna och minimalistiska väsentligheter som är tidlösa och unisex, skapade med enkelhet, hållbarhet och komfort i åtanke.

Jag hoppas att vår hållbara design kommer att vara bevis för kommande generationer om den era vi lever i nu - och försöker balansera mellan sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekter.


Tack för att du är ansvarsfull kund med fantastisk smak!
 

 

Wooly Organic - Baby hat with ties
149 SEK
Baby hat with ties
Wooly Organic
Wooly Organic - Baby hat with ties Pink
149 SEK
Baby hat with ties Pink
Wooly Organic
Wooly Organic - Jumpsuit Grey
249 SEK
Jumpsuit Grey
Wooly Organic
Wooly Organic - Jumpsuit Pink
249 SEK
Jumpsuit Pink
Wooly Organic
Wooly Organic - Overall with hoodie
399 SEK
Overall with hoodie
Wooly Organic
Wooly Organic - Overall with hoodie
399 SEK
Overall with hoodie
Wooly Organic
Wooly Organic - Baby Cuddle comforter Bunny
149 SEK
Baby Cuddle comforter Bunny
Wooly Organic
Wooly Organic - Baby rattle Bunny
199 SEK
Baby rattle Bunny
Wooly Organic
 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.