FRI FRAKT INOM SVERIGE NÄR DU HANDLAR FÖR MER ÄN 500 KR / 1000 KR I EU

Engel. är ett företag fyllt med skratt. Ofta är det högljutt skratt, ibland ett milt leende och ibland måste vi torka bort en tår (av glädje). Engel. är också ett företag som har etablerade traditioner med högt anssende och skapar nya traditioner. Sedan företaget grundades 2005 har bolagets ägare Sabien Engelenburg och hennes team utvecklat vackra produkter för att dekorera livet med. På så vis går ENGEL. hand i hand med orden "Celebrate Life".


Allt började med färgade tygflaggor, efter det kom vackra pappersdekorationer, påsar och sedan bambuporslin. Resultatet är en vacker och hållbar samling av unika och noggrant utvalda produkter. Engel. produkterna är inte bara attraktiva och unika, utan utvecklas och produceras så hållbart som möjligt. Tillsammans med designer och tillverkare undersöker vi användningen av nya material. Engel. produkter säljs över hela världen.

ENGEL. - Backpack large-DOTS
399 SEK
Backpack large-DOTS
ENGEL.
ENGEL. - Backpack large-Elephant
399 SEK
Backpack large-Elephant
ENGEL.
ENGEL. - Backpack small-DOTS
299 SEK
Backpack small-DOTS
ENGEL.
ENGEL. - Backpack Zipper Green
299 SEK
Backpack Zipper Green
ENGEL.
ENGEL. - Backpack Zipper Orange
299 SEK
Backpack Zipper Orange
ENGEL.
ENGEL. - Bamboo Set tableware Tent
249 SEK
Bamboo Set tableware Tent
ENGEL.
ENGEL. - Pencil Case DOTS
145 SEK
Pencil Case DOTS
ENGEL.
 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.